Zavařovaná škvarková pomazánka

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Škvarky,syrové maso,zeleninové lečo,cibuli a česnek semeleme na mlýnku na maso.Část škvarků můžeme jen pokrájet na menší kousky.Vše promícháme,přidáme vejce,hořčici,neslazené kondenzované mléko a koření.Opět důkldně promícháme,aby vznikla hladká směs.Osolíme podle chuti a opět promícháme.Toto množství pomazánky nám vystačí na naplnění asi 14 třídecilitrových zavařovaček.Sklenice dáme do zavařovacího hrnce a sterilujeme asi2 hodiny.Poté vyndáme necháme zchladnout a uložíme na suchém místě.

Komentáře a dotazy…