Zauzená vepřová panenka

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

1) Maso obalíme v tlučeném barevném pepři a zprudka opečeme na pánvi. 2) Zázvor nakrájíme na úzké plátky. 3) Z piva, medu a zázvoru si připravíme marinádu. Přidáme sůl, pepř, tabasco a citronovou šťávu. 4) Do marinády ponoříme opečené maso a necháme 24 hodin v lednici odležet. 5) Druhý den maso vyjmeme s marinády a nakrájíme na plátky. 6) Cibulku krátce orestujeme s rukolou a podáváme.

Komentáře a dotazy…