Žampionová oka

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • máslo na vymazání zapékací mísy
  • tatarská omáčka
  • 8 křepelčích vajec
  • 8 žampionů - větší pevné hlavičky

Ze žampionů opatrně odstraňte nožičky, vnitřky hub osolte a do každého kloboučku rozklepněte jedno křepelčí vajíčko (můžete vzít i maličké slepičí). Osolte, opepřete a naskládejte do zapékací misky vytřené tukem. Zvolna pečte v předehřáté troubě, hotové podávejte s tatarskou omáčkou, salátem a pečivem.

Komentáře a dotazy…