Výborná svíčková na smetaně

Autor receptu: Weju (7 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Maso po délce prošpikovat. Zvlášť do kastrůlku s vodou dát vařit nové koření,pepř,bobkový list a tymián. Poté přecedit a nalít do hrnce. Zeleninu oloupat, nakrájet na větší kusy a dát do hrnce. Přidat ostatní ingredience. Ochutnat, dochutit a nakonec přidat maso. Pokud zbude špek, nakrájíme na kostičky a také přidáme do hrnce. Troubu máme na 220°C a dáme péct cca. na 2 hodiny. Až bude maso měkké tak ho dáme zvlášť a omáčku rozmixujeme do hladka. Rozmixovanou omáčku dáme vařit a zahustíme jí smetanou s polohrubou moukou. Podle chuti přidáme karamel.

Komentáře a dotazy…