Vepřový jazyk

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Opláchnuté vepřové jazyky uvaříme v mírně osolené vodě do měkka, zchladíme, odkrojíme podjazyčí a oloupeme, nakrájíme na nudličky. Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na sádle do růžova, přidáme mouku a zalijeme trochou vývaru z jazyku, rozšleháme metličkou a dvacet minut povaříme, přidáme zabíjačkové koření a mléko, znovu převaříme a do omáčky vložíme nakrájený jazyk. Dochutíme solí. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…