Vepřové ragú s adžikou

Autor receptu: kockaviky (343 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Nejdříve si na rozpálené slanině s trochou oleje necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme maso pokrájené na kostky, opečeme, osolíme, opepříme, okořeníme adžikou a přidáme nakrájenou zeleninu. Ještě krátce orestujeme, přidáme protlak nebo kečup a zalijeme 1 dl vína a vodou s hovězím bujonem do potřebného množství omáčky. Dusíme pod pokličkou doměkka. Nakonec zahustíme hotovou instantní jíškou. Podávat můžeme s rýží, těstovinami nebo s pečivem.

Komentáře a dotazy…