Vepřové plátky na anglické slanině

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Plátky vepřové kýty naklepeme, osolíme, opepříme. Na rozehřátém oleji plátky masa osmahneme z obou stran dozlatova. Pak přihodíme nadrobno nasekanou cibuli a anglickou slaninu nakrájenou na malé kostičky a vše restujeme, až je cibule lehce zlatá. Zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Měkké maso vyndáme na talíř a omáčku zahustíme lžící mouky rozmíchané v trošce vody. Dobře provaříme, vrátíme zpět maso, ještě asi minutu vaříme a můžeme vypnout. Podáváme s kynutými knedlíky.

Komentáře a dotazy…