Vepřové ocásky na medu, zázvoru a na černém pivě

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Půlku kolena uvaříme se zeleninou, solí a kořením, abychom měli pěkný vývar, ovar a polévku. Vepřové ocásky omyjeme, osušíme a naložíme do marinády ze shora uvedených surovin, nejlépe přes noc. Druhý den vložíme maso s marinádou na plech. Posypeme hustě pokrájenou cibulí , lehce podlijeme vývarem a přiklopíme. Zpočátku dusíme maso na 180 stupňů doměkka. Pak maso odklopíme, podlijeme pivem a dopečeme na 190-200 stupňů dozlatova. Podáváme s bramborovými špalíčky a špenátem. 2.varianta Nebo můžeme maso od kostí odříznout, pokrájet a naložit do marinády a z kostí uvařit polévku. Podle každého.

Komentáře a dotazy…