Vepřové maso se zelenými fazolkami a rajčaty

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Maso nakrájíme na řízky,naklepeme,osolíme,opepříme,poprášíme hladkou moukou.Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme tak,aby pustila dostatečné množství sádla,na němž připravené řízky opečeme z obou stran.Potom přidáme drobně nakrájenou cibuli a opečeme dozlatova.Očištěné fazolové lusky nakrájíme,uvaříme v osolené vodě do poloměkka,scedíme a přidáme k opečenému masu.Podlijeme vařícím vývarem,okořeníme kari,přiklopíme a dusíme.Je-li maso téměř měkké,přidáme nakrájená rajčata a drobně nakrájenou petrželku.

Komentáře a dotazy…