Vepřové maso s čínskou zeleninou

Autor receptu: kockaviky (343 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Vepřové maso nakrájíme na menší proužky. Na hlubší pánvi si rozpálíme olej a maso orestujeme. Vložíme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme. Osolíme, opepříme, přidáme koření na čínu, zázvor a zakapeme sójovou a worcesterovou omáčkou. Promícháme, podlijeme horkou vodou a necháme podusit. Když je maso měkké, přidáme mraženou čínskou zeleninu a ještě chvíli podusíme. Abychom měli více omáčky, můžeme přilít vodu a zahustit trochou tmavé hotové jíšky. Podáváme s vařenou rýží.

Komentáře a dotazy…