Vepřové maso na leču

Autor receptu: Romik (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

V hrnci zesklovatíme cibulku a dáme orestovat maso nakrájené na kostičky. Až se zatáhne tak podlejeme vodou a dusíme, osolíme, opepříme. Až je maso poloměkké přidáme k masu celou sklenici leča a až je maso měkké pak směs v hrnci zatřeme zátěrkou./ Pro začátečníky: asi 3 pol. lžíce hl. mouky rozmícháme v 1.5 dcl studené vody a nalijeme za stálého míchání do hrnce/. Necháme chvíli povařit a můžeme podávat. Nejlépe se hodí s rýží.

Komentáře a dotazy…