Vepřové kostky z listovým špenátem

Autor receptu: iva.vecerova (18 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Vepřové maso si nakrájíme na kostky. Cibulku orestujem na oleji přidáme maso a necháme zatáhnout, po té osolíme opepříme a zalijeme vývarem a necháme dusit do měkka.Když je maso měké vyjmeme a obsach necháme vyvařit na tuk ten pak zaprášíme moukou a zalijeme vývarem už jen krátce povaříme a dle chuti dosolíme a dopepříme. Připravýme si špenát ten si spaříme přidáme česnek sůl a zalijeme smetanou. Necháme krátce povařit. Jako přílohu doporučuju bramborové noky

Komentáře a dotazy…