Vepřová plec s chlebovou nádivkou

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

1) Smícháme vegetu, vejce, mléko a mouku. 2) Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek na plátky 3) Na oleji (3 lžíce oleje) osmažíme cibuli, po chvilce přidáme i česnek. 4) Chléb nakrájíme na kostky a na chvíli zapečeme v troubě (či toastovači). Poté ho zalijeme směsí z mléka a přidáme osmaženou cibulku. Dochutíme pepřem. 5) Maso naklepeme, naplníme nádivkou, můžeme osolit a opepřit. Zarolujeme. 6) Podlijeme pivem a pečeme jednu hodinu na 180 °C. 7) Podáváme nakrájené na plátky s vařenými nebo pečenými bramborami či bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…