Vepřová plec na pivě

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
29× přidáno do oblíbených

Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na čtvrtiny a poté na plátky. Oloupaný česnek nastrouháme na jemno. Zahřejeme sádlo, přidáme nakrájené maso, cibuli a na mírném plameni za stálého míchání vše opečeme. Zalijeme vodou, opepříme, přidáme hořčici, bujón, protlak a sójovou omáčku. Za občasného zamíchání a podlévání trochou vody dusíme maso do měkka. Přidáme nastrouhaný česnek a mouku rozmíchanou v pivě. Šťávu provaříme, dochutíme solí a odstavíme. Podáváme s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…