Vepřová plec na kedlubně

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Cibuli oloupeme a na oleji usmažíme do lehkého zrůžovění. Přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme a opepříme. Maso opečeme, přiklopíme poklicí a dusíme ve vlastní šťávě. Vydusíme na tuk, podlijeme vodou a za občasného zamíchání a podlévání dusíme asi 60 minut - do měkka. K měkkému masu přidáme na hrubo nastrouhanou kedlubnu, zamícháme a asi 5 - 7 minut podusíme. Ve smetaně rozmícháme škrob, vmícháme do kedluben a krátce povaříme. Podáváme s vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…