Vepřová pečeně se švestkami v remosce

Autor receptu: lvodakova (13 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Švestky namočíme tak na 2 hodiny do vody, pokud mají pecky je potřeba je vypeckovat. Vodu ze švestek nevyléváme!! V masu uděláme podélně kapsu, kterou naplníme švestkami, osolíme,, opepříme a posypeme zázvorem. Tatko nachystané maso nejdříve osmahneme na pánvi ze všech stran. I s výpekem přendáme do remosky, obložíme cibulí, kterou jsme si nakrájeli na čtvrtky, trochu podlejeme vodou ze švestek a pečeme. Občas maso podlejeme. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…