Vepřová panenka s houbovou omáčkou

Autor receptu: Vlastina (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Vepřovou panenku nakrájíme na plátky,osolíme,opepříme a zprudka opečeme na oleji.Maso přendáme do alobalu a do výpeku dáme nakrájenou cibuli kterou zpěníme.Přidáme houby,tymián a dusíme.Nakonec smetanu,povaříme a dochutíme solí a pepřem. Bramborové palcičky Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout.Vychladlé oloupeme,rozšťoucháme,přidáme vejce,solamyl a sůl Pomocí lžíce tvoříme placičky a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

Komentáře a dotazy…