Vepřová panenka na kari

Autor receptu: FOTOrecepty (172 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Vepřovou panenku opláchněte, osušte a nakrájejte na nudličky. Meruňky sceďte, nechte okapat, šťávu zachyťte a plody rozpulte. Cibulky nakrájejte na silnější kolečka. V kastrolu rozehřejte olej, maso orestujte, přidejte polovinu cibulek, opepřete, přidejte kari a promíchejte. Zalijte šťávou z meruněk a zeleninovým bujonem. Vše ještě povařte asi 5 minut. Bramborový škrob rozmíchejte ve vodě a omáčku zahustěte. Přidejte hrášek, meruňky, zbylou cibulku a povařte. Dochuťte pepřem, sójovou omáčkou, podle chuti oslaďte a podávejte s rýží.

Komentáře a dotazy…