Tradiční
Recepty
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Přihlášení
Registrace
Vepřová kýta se skořicí a hruškou
Autor receptu:
objev
(500 receptů)
objev
Množství:
neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava:
neuvedeno
PT0M
Vaření:
1 hod. 40 min.
PT100M
Speciální kritéria:
neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených
Ingredience
Postup
Ingredience
sůl
pepř
1/4 lžičky skořice
2 hrušky
1 lžíce balzamikového octa
2 lžíce olivového oleje
60 ml kuřecího vývaru
150 ml jablečného moštu
1 kg vepřové kýty (vcelku, bez kosti)
Do kýty vetřeme olivový olej, sůl, pepř a skořici. Opečeme ze všech stran na olivovém oleji dohněda.
Smícháme mošt, vývar a balsamikový ocet. Tuto směs přidáme k masu.
Přendáme do pekáčku a pečeme na 250 °C asi 20 minut.
Přidáme hrušky a pečeme dalších 20 minut.
Zkuste také
Recept Rýžový nákyp
30
1
4
Vepřové plátky na hořčici
60
6
4
Fantastické řízečky
20
18
21
Řízky naopak
45
2
2
Kachna se žampionovou nádivkou
100
4
1
Komentáře a dotazy…
Komentáře
Dotazy
Načíst komentáře
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.