Vepřová krkovička s kedlubnou

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Maso nakrájíme na menší kostky a oloupanou cibuli na drobno. Cibuli usmažíme na oleji do růžova, přidáme kostky masa, zamícháme, přiklopíme pokličkou a dusíme ve vlastní šťávě do vydušení. Poté mírně podlijeme vodou a dusíme dála - do měkka. Mezitím oloupeme kedlubnu, nastrouháme na slzičkovém struhadle a dusíme ještě asi 10 minut. V zakysané smetaně rozmícháme škrob a maso zahustíme. Dle potřeby dochutíme solí a cukrem. Podáváme s vařenými brambory polité rozpuštěným máslem.

Komentáře a dotazy…