Vepové ve sladkokyselé omáčce

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

V misce rozšleháme vejce, přidáme mouku, škrobovou moučku, sůl, pepř a lžičku oleje a utvoříme těstíčko, do kterého vmícháme maso nakrájené na tenké plátečky. Necháme ho chvilku odležet v chladu a pak usmažíme ho na rozehřátém oleji dozlatova. Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou nadrobno, přihodíme rozdrcený česnek a trochu zázvoru, zalijeme vývarem, přidáme cukr a sojovou omáčku. Povaříme, zahustíme m škrobem rozmíchaným v trošce vody. Na talíři pokapeme omáčkou smažené kousky masa. Podáváme nejlépe s rýží.

Komentáře a dotazy…