Velikonoční sekaná (vegan)

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Veganské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

Na vločkovači navločkujeme celá zrna ovsa a špaldy a zalijeme vodou rak, aby byly vločky ponořené. Necháme namáčet přes noc. Druhý den osmažíme na oleji cibulku s plátky ze 2 stroužků česneku. Do namočených vloček vmícháme smaženou cibuli, najemno nastrouhané tofu, spařené a pokrájené kopřivy, prolisovaný česnek a ostatní ingredience. Pokud je potřeba zahustíme pohankovými vločkami (čerstvě navločkovanými). Vymažeme a vysypeme zapékací formu sezamem, vložíme těsto a pečeme 40-45 minut při 150°C.

Komentáře a dotazy…