Vegetariánský špíz

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Očištěnou dýni nakrájíme na malé plátky (prům.asi 3cm a síla max. 1cm) a krátce je spaříme. Houby očistíme, nakrájíme na kolečka, také cibuli. Sýr nakrájíme na plátky, také o prům. asi 3cm. Vše střídavě napichujeme na špejli v délce asi 15 cm, osolíme (špejli necháme asi 1,5cm přesahovat, aby z ní suroviny nepadaly). Špízy obalujeme v trojobalu (vejce,mouka,strouhanka). Smažíme zprudka na oleji, nejlépe ve fritéze. Podáváme s vařenými brambory a okurkovým salátem.

Komentáře a dotazy…