Večeře 50 - Salát s lososem

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Brambory uvaříme doměkka ve slupce, v osolené vodě a necháme vychladnout. Fazolky očistíme, uvaříme v osolené vodě a necháme vychladit ve studené vodě, odstavíme. Totéž uděláme s boby (pokud máme mražené, stačí je rozmrazit a oloupat).. Na rajčatech nařízněte slupku a spařte je vroucí vodou, přendejte do misky se studenou vodou a oloupejte. Francouzský dressing připravte podle návodu na obalu, přidejte francouzskou hořčici a zamíchejte. Na talíř položte listy čekanky, následně i natrhané listy salátu, čtvrtky rajčat, plátky brambor a cibuli. Navrch dáme zelené fazolky a boby, posypeme olivami a polijeme omáčkou. Ozdobíme vejci a uzeným lososem.

Komentáře a dotazy…