Večeře 33 - Salát z opečených brambor a lilku

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Brambory uvařené ve slupce scedíme, necháme zchladnout a podélně nakrájíme na měsíčky, ty opečeme na oleji ze všech stran dozlatova. Vyndáme a rozložíme na papírovou utěrku, aby odsála přebytečný tuk. Lilek nakrájejte na tenká kolečka, cibuli na proužky. Fazolky spařte ve vroucí vodě, prudce zchlaďte a sceďte, lišky nechte okapat. V jiné pánvi orestujte na oleji lilek a lišky. V salátové míse promíchejte opečené brambory, lilek, lišky cibuli a fazolové lusky. Osolte a opepřete.

Komentáře a dotazy…