Vánoční čokoláda

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Tuk rozpustíme v kastrůlku na vodní lázni, přidáme ostatní suroviny, mírně povaříme, naléváme do vánočních formiček na čokoládu, necháme ztuhnout a čokoládu vyklepeme. Pokud chceme Bílou čokoládu potřebujeme tyto suroviny: 200 g práškového cukru, 1 vanilkový cukr, 100 g sušeného mléka, 250 g 100 % tuku, 1 lžíce vanilkového pudinku. Všechny suroviny vložíme do kastrůlku a ve vodní lázni ohříváme a mícháme, až se vše spojí v hladkou hmotu. Nalijeme do formiček, můžeme přidat dle vlastní chuti, oříšky, mandle, rozinky. Dáme vychladit a cukroví vyklepneme.

Komentáře a dotazy…