Vanilkové cheesecaky s marinovanými malinami

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených
  1. Sušenky rozdrtťe do podoby jemné strouhanky, vsypte do mísy, přidejte máslo, prohněťte a spojte do kompaktní hmoty. Čtyři formičky na muffiny o objemu zhruba 125 ml lehce vymažte máslem a vyložte pečicím papírem – vystřiženým kolečkem dno a pruhem stěny. Sušenkovou hmotu rozdělte na čtyři díly, každý vtlačte do jedné formičky. Dejte na půl hodiny do chladničky.
  2. Smetanový sýr, moučkový cukr, vanilkový extrakt a smetanu dejte do mísy a elektrickým šlehacem šlehejte osm až deset minut do hladké lehké pěny. Odložte. Maliny vsypte do mísy, přidejte víno a cukr a opatrně promíchejte, aby se maliny nepomačkaly. Dejte na deset minut do chladničky. Sušenkové ,mističky‘ vyklopte, opatrně naplňte smetanovým základem a ozdobte marinovanými malinami.

Komentáře a dotazy…