Valašský guláš

Autor receptu: drzac (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Hovězí maso omyjeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme nahrubo. Česnek prolisujeme nebo nakrájíme na tenké plátky. Na oleji osmahneme cibuli a maso. Směs ochutíme majoránkou, slad. paprikou, česnekem, kečupem a pepřem. Vše promícháme a podlijeme vodou. Dusíme do poloměkka. Mezitím si brambory nakrájíme na kostky. Přidáme sklenici leča a brambory do hrnce. Směs opět promícháme a dolijeme vodou podle potřeby a vše dusíme úplně doměkka. Podáváme s chlebem. Při servírování můžeme ještě guláš posypat nakrájeným čerstvým česnekem.

Komentáře a dotazy…