Vajíčková pomazánka z pomazánkového másla

Autor receptu: junkie09 (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Ingredience

Cibuli nakrájejte na jemné kostičky. Vejce uvařte na tvrdo a nechte vychladnout. Pomazánkové máslo osolte, opepřete a pořádně utřete s hořčičí a tatarkou. Až budou vejce vychladnutá, oddělte žloutek od bílku. Na jemném struhadle nastrouhejte nejprve žloutky, ty poté pořádně vmíchejte do pomazánkového másla. Následně nastrouhejte stejným způsobem i bílky a opět je vmíchejte. Nakonec přidejte nakrájenou cibulku a opět vše zamíchejte. Celou pomazánku dochuťte dle vlastní chuti. Do pomazánky můžete dále ještě přidat na jemno nasekanou pažitku, nebo pórek.

Komentáře a dotazy…