Uzené kostky v zelí

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Uzené kostky v původním obalu vaříme nad párou téměř 60 minut. Zelí bez nálevu osolíme a uvaříme. Oloupeme a nakrájíme cibule na drobno, které usmažíme na sádle. Oškrábaný brambor nastrouháme na kaši, nebo rozmixujeme se lžící vody. Uvařené měkké zelí zahustíme bramborem a povaříme asi 3 minuty. Na závěr zelí dochutíme cukrem, octem, vmícháme usmaženou cibuli a uvařené uzené kostky i se šťávou ze sáčku. Podáváme s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…