Ukrajinský boršč

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Hovězí maso s kostí dejte do většího hrnce a zalijte 3 l studené vody. Uveďte do varu a stáhněte plamen, odstraňte nákyp. Vložte celou cibuli a vařte na slabém ohni asi 1 hodinu. Řepu očistěte a nakrájejte na tenounké hranolky nebo nastrouhejte nahrubo, osmažte na másle, přidejte drobně pokrájená rajčata, rajský protlak, podlejte vývarem a poduste na mírném ohni asi 1 hodinu. Mrkev nastrouhejte na hrubém struhadle, cibuli najrájejte na jemno a orestujte na pánvi asi 15 minut. Do masového vývaru přidejte pokrájené zelí a brambory a povařte. Přidejte zeleninu a řepu a ještě povařte. Osolte, opepřte, můžete přidat utřený stroužek česneku. Podávejte se smetanou.

Komentáře a dotazy…