Tuňákový salát po řecku

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Papriky nakrájíme na nudličky, rajčata na osminky. Otrháme listy ze salátu a vyskládáme je do mísy na salát. Tuňáka vyklopíme z konzervy a trochu pokrájíme. Olej z konzervy smícháme s hořčicí a octem. Nakrájíme si kyselé okurky na kolečka a připravíme olivy. Připravenou zeleninu opatrně promícháme, přelijeme připraveným dresingem, zamícháme a naskládáme na připravený salát. Ozdobíme vejci vařenými natvrdo. Podáváme s chlebem

Komentáře a dotazy…