Tuňák s cizrnou a parmezánem

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

1) Česnek a šalotku nasekáme na jemno a osmažíme na oleji. 2) Přidáme sůl, pepř a nakrájenou chilli papričku. Za 3 minuty přidáme cizrnu, necháme prohřát a odstavíme. 3) V další misce smícháme jogurt, vinný ocet a mletou papriku. 4) Dresink smícháme s mírně vychladlou cizrnovou směsí. 5) Na talíř nasypeme rukolu, na ni navršíme cizrnovou směs, přidáme tuňáka, parmazán a podáváme s celozrnným pečivem.

Komentáře a dotazy…