Tresčí pomazánka s bylinkami a lučinou

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Tresčí játra necháme okapat, abychom neměli v pomazánce olej. Oloupanou cibuli, pokrájenou okurku a oloupané, pokrájené, vařené vejce dáme do sekáčku a vše umixujeme. Lučinu, změklé máslo a tresčí játra přidáme ke směsi z cibule, vajec a okurky. Zamícháme, osolíme, opepříme a zakápneme šťávou z citronu. Podáváme na opečených celozrnných toustech. Zdobíme bylinkami. Dáme vychladit. Tousty teplé jsou k pomazánce chutnější. Já jsem ani nestihla pomazánku vychladit, hned jsme se do ní dali.

Komentáře a dotazy…