Tradiční velikonoční nádivka 1

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

1) Dva dny staré pečivo nakrájíme na kostičky, a osmahneme je na másle dokřupava. 2) Žloutky smícháme s rozpuštěným máslem a smetanou, osolíme, opepříme. Přidáme křupavé pečivo. 3) Cibulku nakrájíme najemno, osmahneme na másle, přidáme hrášek a špenát, sůl a česnek. Necháme vychladnout. 4) Bílky ušleháme na sníh. 5) Žloutkovou směs smícháme s masem nakrájeným na kostičky, špenátovou směsí a nakonec vmícháme sníh. 6) Pečeme na 180 °C – 30-40 minut.

Komentáře a dotazy…