Tofu-knedlo-zelo

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Cibulku nakrájíme na kostičky a dozlatova osmažíme. Poté přidáme zelí nasekané na tenké proužky a chvíli mícháme s cibulkou. Osolíme, přidáme kmín, přilijeme 1/2 litru vroucí vody a dusíme, dokud zelí nezměkne. Rohlíky nakrájíme na kousky, zakápneme sójovou smetanou a přidáme nastrouhané uzené tofu, nasekanou petrželku a sůl. Všechny ingredience promícháme rukou, aby se lhece spojily. Poté vezmeme potravinářskou fólii a ze směsi vytvoříme dva malé oválky, které do fólie zabalíme. Knedlík vaříme ve vroucí vodě 10 - 15 minut. K tomuto receptu si můžeme osmahnout druhou polovinu uzeného tofu, nakrájeného na tenké proužky.

Komentáře a dotazy…