Tlačenka z hlívy ústřičné

Autor receptu: janatka (94 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Rohlíky, syrová játra, hlívu, salám, slaninu nakrájíme na kousky, dáme do mísy. Vejce vařená nakrájená na čtvrtky přidáme ke směsi, dáme vejce syrová, česnek prolisovaný, sádlo a okořeníme. Promícháme důkladně rukama(ale jen prohazujeme)neuděláme z toho fašírku, musí tam být vidět kousky. Plníme do střev a pořádně vytlačíme vzduch(vařením se malinko zmenší objem), zavážeme pevně provázkem. Vložíme do kastolu(musí být ponořené) se studenou vodou, osolíme 2 lžičkami soli a přivedeme k varu pozvolna, poté vaříme 45 minut. Tlačenková střeva(koupíte v papírnictví)+ provázek Zdroj:" Knihovnička receptů s houbami"

Komentáře a dotazy…