Těstoviny s hlávkovým zelím

Autor receptu: Tea1986 (6 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Nejdříve si nakrájíme hlávkové zelí, v hrnci okmínujeme a dáme jej vařit - dusit. (podlijeme zelí vodou). Hlávkové zelí se vaří delší dobu, vždy je lepší vyzkoušet, zda je již měkké, poté osolíme. V dalším hrni si připravíme osolenou vodu na těstoviny, ty také uvaříme. V posledním - větším hrnci si na tuku osmahneme párek (klobásku, točený - co máme), posypeme červenou mletou paprikou, pak k tomu přidáme hl. zelí a když je zelí zbarveno, přidáme uvařené těstoviny. Je dobré vyzkoušet a popřípadě dosolit či dopepřit, vše dle vlastní chuti. Fotku zatím nemám, pokusím se dodat.

Komentáře a dotazy…