Telecí maso na paprice podle tety Běty

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Do nerezové nádoby dáme špetku lejeje,pak nádobu zahřejeme přidáme máslo,na kterém zpěníme nakrájenou cibuli,zasypeme mletou paprikou a dusíme asi 2 minuty.Omyté a osušené telecí maso,nakrájené na kostky,přidáme k cibuli,osolíme a osmahneme.Mírně podlijeme vývarem,přiklopíme poklicí,snížíme teplotu na minimum a dusíme do vysmahnutí šťávy.Pak měkké maso zaprášíme moukou,zředíme vývarem a vaříme jěště 5 minut.Celková doba dušení je maximálně 25 minut.Pro zjemnění pokrmu přidáme kousek másla. Příloha brambory,rýže.

Komentáře a dotazy…