Telecí ledvinky s žampióny

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ledvinky rozkrojíme na půl, vyjmeme močovody, dobře omyjeme vodou a namočíme alespoň na půl hodiny do mléka. Pak je opět promyjeme studenou vodou a nakrájíme. V hlubší pánvi na oleji rozškvaříme pokrájenou slaninu, přidáme máslo a na plátky pokrájené žampióny, osmahneme a přidáme pokrájené ledvinky, vše chvíli opékáme, pak zaprášíme hladkou moukou, podlijeme vínem a pod pokličkou dusíme do změknutí. Chvíli před koncem dušení osolíme. Podáváme nejlépe s noky, případně těstovinami.

Komentáře a dotazy…