Taťkův pepřový steak

Autor receptu: david.cz (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Vezmeme si kuřecí maso a naložíme ho do oleje den předem. Ještě než budeme připravovat maso ,tak si nachystáme brambory. Nakrájíme si je na měsíčky, protože budeme dělat americké brambory. Nachystáme si plech na brambory dáme grilovací koření. a hodíme na 60 minut do trouby na 180°C. Do masa vetřeme koření(grilovací) a opékáme na pánvi zhruba 15 minut.Nakonec vytáhneme brambory z trouby a steak z pánve.Dáme na talíř a polijeme brambory a steak olejem na kterým jsme dělali maso.Před servírováním steaku vezmeme ruční mlýnek a na čerstvě upečený steak nameleme v mlýnku sedm barev pepřů.Vedle brambor položíme čínské zelí a na to zelí citrónovou kůrku.Oběd je hotov :) P.S. steak voní a chutná skvěle doporučuji!

Komentáře a dotazy…