Tatarský biftek

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Maso omyjeme ve studené vodě a po částech je ostrým nožem na prkénku na drobno nakrájíme, přičemž odkrajujeme jakákoliv tuková vlákna. Nakrájenou část masa vždy navlhčíme troškou vody, jemně prohněteme a uložíme do ledničky.Pokud nemáme čas či trpělivost na drobné krájení, maso umeleme. Pro každého strávníka vytvarujeme z masa bochánek, dáme jej na studený talíř a uděláme v něm důlek, do kterého vyklepneme syrový žloutek. Talířek obložíme dochucovacími ingrediencemi - každý si maso ochutí dle vlastní chuti. Tatarský biftek mažeme na teplé počesnekované topinky.

Komentáře a dotazy…