Sváteční salát ze zbytků krůty

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Do mísy nalít vývar, olej, vinný ocet, přidat žloutek a hořčici, osladit, opepřit a osolit, dobře prošlehat. Vychladlé uvařené brambory oloupat, nakrájet na plátky a rozložit do široké mísy. Zalít je připravenou zálivkou, zakrýt pokličkou a nechat marinovat. Kuličky hroznového vína omýt, rozpůlit a zbavit jadérek, omyté řapíky celeru nakrájet na kolečka, čekanku natrhat na kousky. Je-li to potřeba, krůtí maso vykostit. nakrájet ho na tenčí plátky. Marinované brambory upravit na velký talíř ozdobit je hroznovým vínem, celerem a čekankou, poklást plátky pečeného krůtího masa.

Komentáře a dotazy…