Štrůdl na dělenou stravu

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(1 hlas)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Listové těsto rozválíme na tenký plát. Mezitím nastrouháme jablka, osladíme medem, přidáme skořici, rozinky a vlašské ořechy. Směs rozprostřeme na těsto a stočíme. Štrůdl dáme na plech pokrytý alobalem, potřeme vodou a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 45 minut. Těsně před dokončením pečení potřeme štrůdl medem zředěným vodou a skořicí. Místo jablek můžeme klidně použít také nakrájené meruňky, hrušky, švestky nebo jahody.

Komentáře a dotazy…