Šťavnaté kuřecí řízečky

Autor receptu: Martinka42 (66 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 1 lžička kari
  • 120 g žampióny
  • 1 kus cibule
  • 4 kusy kuřecí
  • 1 balení bujon
  • 1 lžíce olej
  • 2 dl smetana

Kuřecí řízky omyjeme. Opékáme do zlatova na rozehřáté pánvi s olejem, přidáme nasekanou cibuli. Přidáme žampiony nakrájené na čtvrtky a kari koření podle vlastní chuti. Podlijeme vodou a vše krátce orestujeme. Ochutíme bujonem. Poté zalijeme smetanou, kterou vyvaříme do konzistence omáčky. Servírujeme s kaší.

Komentáře a dotazy…