Srdce na víně

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Na másle osmažíme drobně nakrájenou cibuli a zeleninu nakrájenou na kostičky, přidáme oprané rozkrájené srdce, osolíme, přidáme bobkový list, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Měkké srdce vyndáme, do šťávy přidáme plátek citronové kůry, zaprášíme moukou a povaříme na hustší omáčku. Přecedíme, přidáme karamel, víno, kousky srdce a krátce povaříme. Podle chuti osolíme a můžeme přidat i trochu citronové šťávy. Jako příloha se hodí rýže nebo těstoviny.

Komentáře a dotazy…