Špaldový podmáslový chléb z domácí pekárny

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Do hnětací nádoby dáme suroviny v následujícím pořadí - 400 ml podmáslí, 2 lžíce olivového oleje, 160 g celozrnné pšeničné mouky, 200 g špaldové mouky, 140 g žitné chlebové mouky (mouky doporučím předem smíchat), Do mouky si uděláme tři důlky - do prvního dáme 2 lžičky soli, do druhého dáme 1 lžičku krupicového cukru s 21 g droždí a do třetího dáme 1 lžičku kmínu 60 g slunečnicových semínek a 1 hrst sezamových semínek. Nádobu dáme do pekárny a zapneme na program CELOZRNNÝ. Semínka můžete přidat až po zvukovém signálu, podle toho jak jste zvyhlí ;-) - já je dávám hned.

Komentáře a dotazy…