Soté z králíka s dijonskou hořčicí

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Králičí hřbet nakrájíme na menší kusy. Ledvinky a játra očistíme. Vnitřnosti pokapeme olejem a opepříme. Maso opepříme, osolíme, posypeme tymiánem a pokapeme olejem. Cukety nakrájíme na kostky, rajčata a lišky na půlky, šalotky na proužky. Na pánev vlijeme olej, rozpálíme ho a vsypeme cuketu. Orestujeme ji dozlatova, přisypeme lišky, česnek a šalotku. Osolíme a opepříme, promícháme, krátce orestujeme a přemístíme z pánve do misky. Do pánve dáme králičí maso. Orestujeme ho, přidáme vnitřnosti a zalijeme vše smetanou. Přisypeme orestovanou zeleninu. Přidáme hořčici, kapary, pokrájená rajčata a nasekanou petržel. Osolíme a opepříme. Servírujeme se salátem a francouzskou bagetkou.

Komentáře a dotazy…