Sójové maso se zeleninou

Autor receptu: Barakuda (208 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Sójové kostky uvaříme dle návodu na obalu (myslím, že 1 sáček + litr vody a na dochucení sůl nebo bujón, vody dáme víc, když máme dva sáčky). Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme scezené sójové kostky, nakrájenou papriku a sterilovanou zeleninu (nebo čerstvou nebo i mraženou), Podlijeme vodou, přidáme kečup (asi 200 ml, pěkně nám to zahustí) a necháme probublávat, aby zelenina změkla a chutě se vpily do sóji. Pokud nám nevadí ostré, přidáme i chilli omáčku.

Komentáře a dotazy…