Smetanová koprovka s vejci.

Autor receptu: piškot (83 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Z másla, mouky a mléka, uděláme bešamel. Naředíme ho mlékem na potřebnou hustotu omáčky. Kopr nasekáme na jemno. Vodu společně s octem a solí svaříme, vložíme kopr a povaříme, aby kopr uvolnil chuť a vůni. Potom kopr i s octovou vodou nalejeme do omáčky. Už jen krátce povaříme, vlejeme šlehačku pro zjemnění a podle chuti přisladíme popř. přikyselíme. Do každé porce vložíme uvařená, rozpůlená 2 vejce. Nejlepší přílohou je houskový knedlík. DOBROU CHUŤ.

Komentáře a dotazy…